te koop
Oppervlakte
98,7m²
Verdieping
2
Aantal kamers
2

14 Zuid is een kleinschalig project bestaande uit 9 lichtrijke, comfortabele en goed ingedeelde appartementen met mooie terrassen, en bovengrondse parkeermogelijkheden. Deze residentie is gelegen in de Sint-Janstraat, een zijstraat van de Markt van Tielt. Het appartement werd voorzien van volgende technieken: vloerverwarming met afzonderlijke regeling /ruimte – handdoekradiator met weekprogramma – zonnepanelen per appartement – dampkap met koolstoffilter.
 
Dit appartement gelegen op de 2de verdieping, is volledig geschilderd en werd met warme- en passende materialen volledig instapklaar afgewerkt. De materialen zijn dan ook van hoogstaande kwaliteit. De indeling van het appartement: inkom met vestiaire – toilet – zeer ruime living met uitgebreide open keuken – nachthall – master slaapkamer met dressing en bedwand met ledverlichting – badkamer met inloopdouche – ruime berging – slaapkamer 2.
Het appartement is voorzien van videofonie – inkom- en nachthall is uitgevoerd met oogschakelaar. In de 2 slaapkamers zit een TV/UTP verbinding. Op elk terras werd een moderne armatuur en buitenstopcontact voorzien.
– E-PEIL: 29
– 10 jarige aansprakelijkheid van de bouwheer
– Inkomhal uitgevoerd in Mortex
– Centraal laadpunt voor elektrische wagens op binnenplaats
– Groenaanleg met beperkt onderhoud.
 
Tot slot zijn er 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, voor het optimale comfort van alle bewoners.
 
Benieuwd naar het volledige aanbod van dit project? Contacteer ons: 0479 59 79 90 of ignace@strakbv.be.
* prijs excl. btw en kosten