te koop
Oppervlakte
98,7m²
Verdieping
1
Aantal kamers
2

14 Zuid is een kleinschalig project bestaande uit 9 lichtrijke, comfortabele en goed ingedeelde appartementen met mooie terrassen, en bovengrondse parkeermogelijkheden. Deze residentie is gelegen in de Sint-Janstraat, een zijstraat van de Markt van Tielt. Het appartement werd voorzien van volgende technieken – vloerverwarming met afzonderlijke regeling /ruimte – handoekradiator met weekprogramma – zonnepanelen per appartement – dampkap met koolstoffilter.
 
Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping en werd met warme- en passende materialen volledig ingericht. De materialen zijn dan ook van hoogstaande kwaliteit. De indeling van het appartement: inkom met dressing – toilet – zeer ruime living met uitgebreide open keuken – nachthall – master slpkm met dressing /Led – badkamer met inloopdouche – ruime berging – slpkm 2. Het appartement werd volledig geschilderd en is instapklaar.
Het appartement is voorzien van videofonie – inkom- nachthall is uitgevoerd met oogschakelaar. Op alles slpkm werd TV/UTP verbinding voorzien. Op elk terras werd een moderne armatuur en buitenstopcontact voorzien.

– Inkomhal uitgevoerd in Mortex
– Centraal laadpunt voor elektrische wagens op binnenplaats – groenaanleg met beperkt onderhoud.
 
Tot slot zijn er 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, voor het optimale comfort van alle bewoners.
 
Benieuwd naar het volledige aanbod van dit project? Contacteer ons: 0479 59 79 90 of ignace@strakbv.be.
* prijs excl. btw en kosten