te koop
Oppervlakte
99,15m²
Verdieping
1
Aantal kamers
2

14 Zuid is een kleinschalig project bestaande uit 9 lichtrijke, comfortabele en goed ingedeelde appartementen met mooie terrassen, en bovengrondse parkeermogelijkheden. Deze residentie is gelegen in de Sint-Janstraat, een zijstraat van de Markt van Tielt. Het appartement werd voorzien van volgende technieken – vloerverwarming met afzonderlijke regeling /ruimte – handoekradiator met weekprogramma – zonnepanelen per appartement – dampkap met koolstoffilter.
 
Appartement gelegen op de 1ste verdieping, is volledig geschilderd en werd met warme- en passende materialen volledig instapklaar afgewerkt. De materialen zijn dan ook van hoogstaande kwaliteit. Indeling: inkom met vestiairekast, bergruimte voor was en droogkast, toilet, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken, berging aan de keuken en toegang tot het terras, 2 slaapkamers en badkamer met inloopdouche.
Het appartement is voorzien van videofonie – inkom- nachthall is uitgevoerd met oogschakelaar. In de 2slaapkamers zit een TV/UTP verbinding. Op elk terras werd een moderne armatuur en buitenstopcontact voorzien.
– E-PEIL: 27
– 10 jarige aansprakelijkheid van de bouwheer
– Inkomhal uitgevoerd in Mortex
– Centraal laadpunt voor elektrische wagens op binnenplaats
– Groenaanleg met beperkt onderhoud.
 
Tot slot zijn er 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, voor het optimale comfort van alle bewoners.
 
Benieuwd naar het volledige aanbod van dit project? Contacteer ons: 0479 59 79 90 of ignace@strakbv.be.
* prijs excl. btw en kosten