te koop
Oppervlakte
85,82m²
Verdieping
0
Aantal kamers
2

14 Zuid is een kleinschalig project bestaande uit 9 lichtrijke, comfortabele en goed ingedeelde appartementen met mooie terrassen, en bovengrondse parkeermogelijkheden. Deze residentie is gelegen in de Sint-Janstraat, een zijstraat van de Markt van Tielt. Het appartement werd voorzien van volgende technieken – vloerverwarming met afzonderlijke regeling /ruimte – handdoekradiator met weekprogramma – zonnepanelen per appartement – dampkap met koolstoffilter.
 
Eenvoud siert, het gebouw straalt hierdoor rust uit door te werken met lichte kleuren, warme hout tinten en mooi aangelegde binnenomgeving. Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping en werd met warme- en passende materialen volledig ingericht. De materialen zijn dan ook van hoogstaande kwaliteit. De indeling van het appartement: inkom met dressing – toilet – zeer ruime living met uitgebreide open keuken met berging – nachthall – slaapkamer – badkamer met inloopdouche. Het appartement werd volledig geschilderd en is instapklaar.
Het appartement is voorzien van videofonie. Op de slaapkamer werd TV/UTP verbinding voorzien. Op elk terras is een moderne armatuur en buitenstopcontact voorzien.

– Inkomhal uitgevoerd in Mortex
– Centraal laadpunt voor elektrische wagens op binnenplaats – groenaanleg met beperkt onderhoud.
 
Tot slot zijn er 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, voor het optimale comfort van alle bewoners.
 
Benieuwd naar het volledige aanbod van dit project? Contacteer ons: 0479 59 79 90 of ignace@strakbv.be.