Residentie 14 Zuid
Oppervlakte
75-106m²
Bouwjaar
2023
Aantal
1-2
BINNENKORT IN VOORVERKOOP

KIJKDAG:
Ontdek dit unieke project: de indeling, oriëntatie en uitzichten van de diverse appartementen tijdens onze kijkdagen. Kom langs op vrijdag 27 oktober van 16u – 20u en zaterdag 28 oktober van 10u – 12u.
_
 
14 Zuid is een kleinschalig project bestaande uit 9 lichtrijke, comfortabele en goed ingedeelde appartementen met aangename terrassen, een binnenomgeving en bovengrondse parkeermogelijkheden. Deze residentie is gelegen in de Sint-Janstraat, een zijstraat van de Markt van Tielt. Gezien de centrale ligging beschikken de appartementen over alle faciliteiten van de stad op wandel- of fietsafstand: winkels, restaurants, scholen, ziekenhuis, cultuur- en sportactiviteiten, verenigingsleven,… De bereikbaarheid met de wagen is eveneens uitstekend, dicht bij de invalswegen naar Roeselare, Brugge en Gent.
 
Eenvoud siert, het gebouw straalt hierdoor rust uit door te werken met lichte kleuren, warme hout tinten en mooi aangelegde binnenomgeving. Alle appartementen zijn volledig geschilderd en beschikken over een hoogwaardige afwerking met moderne technieken (vloerverwarming, ventilatiesysteem, laadpunt voor wagen en zonnepanelen). Indeling: inkom met apart toilet en vestiaire, ruime lichtrijke leefruimte met een open en volledige geïnstalleerde keuken, 1 of 2 slaapkamers, 1 of 2 bergingen en een terras.
 
Tot slot zijn er 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, voor het optimale comfort van alle bewoners.
 
Benieuwd naar het volledige aanbod van dit project? We helpen u graag verder.