Project 14 Zuid
Oppervlakte
75-106m²
Bouwjaar
2023
Aantal
1-2
4 appartementen te koop

14 Zuid is een kleinschalig project bestaande uit 9 lichtrijke, comfortabele en goed ingedeelde appartementen met mooie terrassen, en bovengrondse parkeermogelijkheden.
 
Deze residentie is gelegen in de Sint-Janstraat, een zijstraat van de Markt van Tielt. Eenvoud siert, het gebouw straalt hierdoor rust uit door te werken met lichte kleuren, warme hout tinten en mooi aangelegde binnenomgeving. De appartementen zijn voorzien van volgende technieken – vloerverwarming met afzonderlijke regeling /ruimte – handdoekradiator met weekprogramma – zonnepanelen per appartement – dampkap met koolstoffilter. Alle appartementen zijn geschilderd en instapklaar afgewerkt met warme en passende materialen.
 
Indeling: inkom met apart toilet en vestiaire, ruime lichtrijke leefruimte met een open en volledige geïnstalleerde keuken, 1 of 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, 1 of 2 bergingen en een terras.
 
De inkomhal van deze residentie is uitgevoerd in Mortex. Ook zal er een centraal laadpunt zijn voor een elektrische wagen op de binnenplaats.
 
Tot slot zijn er 4 ruime garages met aansluitende berging, 3 garages en 2 staanplaatsen, voor het optimale comfort van alle bewoners.
– garages met berging
– garage
– staanplaats

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit project? Contacteer ons: 0479 59 79 90 of ignace@strakbv.be.