Te koop
Oppervlakte
86 - 167m²
EPC
Aantal slaapkamers

UNIEK NIEUWBOUWPROJECT RESIDENTIE DEN UIL
 
Infomoment:
op 13/12 van 17 tot 21u in Petit-Peu, Opperstraat 50, Moerbeke-Waas.

 
Op de hoek van de Statiestraat en de Dorpvaart wordt een verrassend nieuwbouwproject met 28 moderne appartementen gerealiseerd. Samen met de Ledestraat en Collemansbrug vormt deze hoek kruispunt ‘Den Uil’, welbekend bij Moerbekenaars.
 
Residentie Den Uil, dat zijn 28 heel ruime, energiezuinige appartementen rond een gezellige, gemeenschappelijke tuin, die enkel toegankelijk is voor de bewoners. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een privé terras. De bewoonbare oppervlakte varieert van 86 tot 167 m2.
 
Er worden ondergrondse autostaanplaatsen, fietsstalplaatsen, private bergingen en een gemeenschappelijke afvalberging voorzien, alsook stroom zodat u eventueel een laadpaal kan plaatsen voor uw elektrische wagen.
Alle appartementen hebben een E30 E-peil, ook wel BEN 30 genoemd. BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt onder andere overal vloerverwarming geïnstalleerd die aangesloten is op warmtepompen. Helemaal op maat van uw persoonlijke wensen en behoeften worden de appartementen tot in detail afgewerkt.
 
6% btw-tarief onder voorwaarden.
 
In het voorjaar van 2023 starten we met de voorbereidende werken.
 
Zorgeloos investeren met huurgarantie.
 
Gratis schatting van uw woning.